Palvelut

Vuonna 2005 perustettu Selog Oy on Suomen suurin sisäkattomateriaalien tukkutoimittaja. Meillä on laaja valikoima tunnettujen valmistajien sisäkattomateriaaleja ja tarvikkeita, joita toimitamme toimipaikoistamme Helsingistä. Tampereelta ja Lappeenrannasta nopeasti ympäri maata. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalvelua urakoiden laskentaan ja suunnitteluun.

Meidät tunnetaan hyvästä palvelusta ja virheettömistä toimituksista, joissa onnistumme huippuosaamisen ja riittävien resurssien ansiosta.


ASIANTUNTIJAPALVELUT

Selogin palveluksessa työskentelee viitisentoista alan tinkimätöntä ammattilaista, jotka kehittävät osaamistaan koko ajan. Lisäksi tukena toimii luotettava kumppaniverkosto, jonka kautta onnistuvat niin erikoisosat kuin pintakäsittelyt. Jokainen projekti käydään asiakkaamme kanssa läpi huolellisesti. Autamme asiakastamme valitsemaan kohteeseen ominaisuuksiensa ja ulkonäkönsä puolesta parhaat ratkaisut, jotta lopputulos on tyylikäs ja kestävä. Tarvittaessa teemme myös määrälaskennan ja materiaalilistat, joiden avulla asiakkaamme voi jaksottaa toimitukset oikea-aikaisesti. Teemme jatkuvaa yhteistyötä materiaalitoimittajien kanssa, minkä ansiosta meillä on viimeisin tieto alan uusimmista ratkaisuista.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

VARASTOT

Varastoistamme Helsingistä, Tampereelta ja Lappeenrannasta löytyy kattava valikoima sisäkattomateriaaleja sekä väliseinä -tuotteita sisältäen levyt, runkotavaran ja yleisimmät tarvikkeet. Näin asiakkaamme saa kaiken yhdellä tilauksella. Noutoasiakkaille asiointi toimipisteissämme on tehty mahdollisimman jouhevaksi ja nopea palvelu on meille kunnia-asia. Varastojen siisteys on Selogilla ollut aina itsestään selvyys, mikä helpottaa varastossa liikkumista ja vähentää työtapaturmariskiä.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

KULJETUKSET

Kuljetamme tilaukset pääsääntöisesti omilla autoilla Helsingin, Tampereen ja Lappeenrannan seudulla. Kauemmas lähtevien tilausten kuljetuksista huolehtivat luotettavat kumppanimme. Hyvän kuljetuskapasiteetin ja varastovalikoiman ansiosta pystymme erittäin nopeisiin toimituksiin, usein jo samana päivänä tilauksen saamisesta.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous